Radna akcija – Kalvarija

Izvješće s radne akcije Gospodarske komisije

PK Zvonimir Plevnik

Radna akcija PD Dubovac na PK Zvonimir Plevnik održana je 11. siječnja 2020. godine, s početkom u 9:00 h. Dan prohladan, ali ne smeta nas točno dvadeset članova vruće želje našoj Kalvariji podariti jedno dobro pospremanje, kako bismo sezonu dočekali svijetla obraza.
Podijelili smo se u nekoliko ekipa. Drvarnica je kompletno pospremljena, posložena i počišćena. Drvena građa koja će nam još koristiti je sortirana i zaštićena od vremenskih uvjeta. Sve što više ničemu ne koristi, a što gori, deponirano je na livadi, na mjestu određenom za slaganje Vuzmenke.

Planirani radovi završeni su oko 13:00 h, nakon čega smo sve pospremili i zadržali se u ugodnom druženju i ručku. Je li ovakav odaziv na prvu radnu akciju u 2020. godini dobar znak, vidjet će se. Hvala ovih dvadesetero ljudi, u ime Društva i moje osobno!
Sljedeću radnu akciju najavljujem za 15. ili 16. veljače 2020. te pozivam i druge članove Društva da nam se pridruže kako bismo Kalvariju podigli na jedan bolji nivo. Kako? Pridružite nam se, onda vam šapnemo.
Izvješće sastavio:
Miro Palajsa
predsjednik PD Dubovac
Ažurirano 27. siječnja 2020 — 11:25
PD Dubovac 2018.