Anji Santini Mikulić primila je posebno priznanje za doprinos sporta Grada Karlovca!

Proglašenje sportaša Grada Karlovca za 2022. godinu – petak , 20.01.2023.

Čast je bila prisustvovati 60-tom proglašenju najuspješnijih sportaša, sportskih djelatnika i ekipa Grada Karlovca za 2022. godinu koje je održano u Gradskom kazalištu Zorin dom.

Čestitamo svim laureatima, a posebno se želimo osvrnuti na Anju Santini Mikulić koja je zasluženo primila posebno priznanje za doprinos sporta Grada Karlovca. U istoj kategoriji priznanje je dobio i Dejan Lovren!

Očito PD “Dubovac” kontinuirano potvrđuje svoj kvalitetan rad (2020. godine smo imali djelatnika za sportska postignuća na razini Karlovačke sportske zajednice i na razini Zajednice športova Karlovačke županije – Miro Palajsa).

Anja Santini Mikulić je članica PD “Dubovac”, PK Fothia Zagreb i reprezentacije RH u slobodnom penjanju na umjetnoj stijeni. Juniorska i seniorska prvakinja je prvakinja RH, visoko rangirana u EU i svijetu, te odlična srednjoškolka, a nadasve izgrađena djevojka. Kroz sve svoje uspjehe nesebično promovira naš Karlovac, PD “Dubovac”, a i ovaj sport koji je naše Društvo promoviralo još 2010. godine izgradnjom umjetne stijene i osnivanjem Penjačkog centra PD Dubovac, Karlovac.

Hvala svim donatorima koji su prepoznali neosporne kvalitete Anje Santini Mikulić, te pridonijeli njenim uspjesima (bez imenovanja). Neka im je na čast!

Eto, lijepi početak slavljeničke godine PD “Dubovac” – stogodišnjica postojanja i djelovanja Društva!

FOTO