17.12.2022. Izlet iznenađenja

IZVJEŠTAJ:
Krajem godine obično spremamo iznenađenja za svoje najbliže. Ona su sakrivena u šarenim kutijama brižno postavljenim ispod okićenog bora. Božićno jutro puno je ugodnih iznenađenja….

No, PD Dubovac malo je uranilo sa svojim blagdanskim iznenađenjem, točnije sa Izletom iznenađenja. U subotu 17.12.2022. krenuli smo na zadnji društveni izlet u godini. Sama lokacija bila je tajna do samog ulaska u autobus. Neki su naslućivali no za većinu je ipak bilo iznenađenje.
Odlučili smo da se priključimo PD Skitači iz Labina na njihovom pohodu povodom blagdana Sv. Lucije na Skitaču. Dan pomalo tmuran ali raspoloženje vedro. More i plaže uvujek vesele a ljepa planinarska staza sa pogledom na Kvarner, Učku, Krk, Cres i tko zna šta još dodatno motivira na aktivnost. Ni povremena kišica nije pokvarila raspoloženje. Do planinarskog doma nam je trebalo oko tri sata što je bilo dovoljno da nam se otvori apetit za grah i paštu koju su nam pripremili naši ljubazni domaćini. Druženje uz hranu i piće u toplom planinarskom domu potrajalo bi tko zna do kada ali trebalo je stići pogledati i utakmicu ( pokazalo se za 3. mjesto) naše nogometne reprezentacije.  U Labinu smo zaposjeli kafiće i zdušno navijali. Povratak u Karlovac je bio u znaku pobjede u svakom smislu.
Izlet su vodili Krešimir Fajdić i Robert Lemić a na izletu je sudjelovalo 53 člana PD Dubovac.
Izvještaj napisao Robert Lemić

 

 

 

NAJAVA:
Polazak ispred zgrade suda u 6:00sati.
Lokacija nepoznata.
Ukupno hodanja od 3 do 5 sati, ovisno o lokaciji.
Cijena izleta 60kn (50% od realne cijene izleta).
Oprema standardna planinarska.
Hrana iz ruksaka.