Novi uspjesi Anje Santini Mikulić

HRVATSKI OLIMPIJSKI ODBOR: Karlovčanka Anja Santini-Mikulić uvrštena u razvojni program II/1

Vijeće Hrvatskog olimpijskog odbora je na 40. redovnoj  sjednici uvrstilo  sportsku penjačicu ANJU SANTINI MIKULIĆ u razvojni program  II/1 !

Čestitamo Anji i ostalim uvrštenim sportašima!

Detaljne informacije na KAŠ online

_____________________________________________________________________

8. i 9. listopada 2022. godine Karlovčanka Anja Santini Mikulić nastupila je na hrvatskom boulder kupu u Kaštel Sućurcu, dvorani penjačkog društva TNT, u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji u sportskom penjanju po umjetnoj stijeni.

Anja, članica Planinarskog društva Dubovac te penjačkog kluba Fothia iz Zagreba, kao i reprezentacije Hrvatske u sportskom penjanju po umjetnoj stijeni, u juniorskom dijelu natjecanja osvojila je prvo mjesto, a u seniorskom dijelu natjecanja treće mjesto. Na ponos svih navedenih društava čija je članica, kao i svih ostalih koji prate njen rad i napredak, Anja je osvojila ove dvije vrijedne medalje, te njeni dobri rezultati odražavaju podršku svih koji je velikodušno pružaju.

Proteklog vikenda, 15. listopada 2022. godine, članica PD Dubovac, Penjačkog kluba Fothia i reprezentacije Hrvatske u sportskom penjanju po umjetnoj stijeni, Anja Santini Mikulić, nastupila je na revijalnoj utakmici u kombinaciji lead+boulder. Anja je osvojila, ni više ni manje nego, zlatno odličje, osvojivši prvo mjesto u konkurenciji penjača iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Natjecanje je održano u Živinicama kraj Tuzle, BiH.