15.01.2023. Pohod u spomen na Damira Cazina

IZVJEŠTAJ: 15.01. održan je Pohod u spomen na Damira Cazina. Pohod je održan na njegovom voljenom Kleku točno na godišnjicu tragedije. Na pohodu su, osim članova PD Dubovac, koji je bio organizator pohoda, sudjelovali i članovi HPD Željezničar, HPD Klek i HPD Vinica. Okupilo se je oko stotinjak planinara, većinom prijatelja i poznanika našeg Damira. Pohod je krenuo iz Bjelskog, a većina sudionika je išla do samog vrha Kleka. Vremenski uvjeti nisu bili idealni ali ni osobiti teški te je sve proteklo u savršenom redu.

Obitelj našeg Damira se zahvaljuje svim sudionicima pohoda te posebno PD Dubovac na organizaciji .

NAJAVA:

Planinarsko društvo „DUBOVAC“ Karlovac u nedjelju 15.01.2023. za svoje članove i članove HPS-a  organizira Pohod u spomen na Damira Cazina. Pohod se organizira na njemu omiljeni Klek. Ovim putem pozivamo svoje članove ali i članove drugih društava da nam se pridruže i da dostojanstveno i na planinarski način obilježimo obljetnicu njegove pogibije. Prije samog uspona obišli bi njegovo mjesto počinka na mjesnom groblju u Ogulinu i time bi odali počast našem prijatelju i kolegi planinaru.

VodičiROBERT LEMIĆ  ( +385 98 1696770); Davor Jakšić (+385 99 701 9668)
Polazak 15.01.2023. nedjelja  –  07.00 sati ispred suda
Težina izleta:   O ( kondicijski otežano ) N ( tehnički nezahtjevno )
Cijena izleta :  10 EUR / 75 kn (veliki autobus)

PLAN IZLETA:

07:00- Polazak na autobusnoj stanici ispred zgrade suda
08:00- Dolazak na groblje u Ogulinu
09:30- Dolazak u Bjelsko i početak uspona na Klek
14:00- Povratak u Bjelsko
15:30- Očekivani dolazak u Karlovac

Vodič ima pravo izmjene programa izleta prema objektivnim okolnostima na terenu.

Obveznu planinarsku opremu potrebno je prilagoditi vremenskim prilikama.

NAPOMENA: Odazivom na izlet, odnosno uplatom istog, svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat s uvjetima izleta, da ispunjava  zdravstvene,  psihofizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da prihvaća ovaj program, da ima plaćenu članarinu u pl. društvu za tekuću godinu, da pristupa izletu na vlastitu odgovornost te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča.

Prijave za izlet isključivo s uplatom zaključno sa 12.01.2023. god. na redovnim sastancima PD Dubovac četvrtkom u 19.30 sati u prostorijama Školske sportske dvorane Mladost–mala dvorana

Predlažemo da se učlanite u PD DUBOVAC iz Karlovca jer tako postajete članom HPS-a čime ostvarujete niz pogodnosti, od osiguranja do raznih popusta.

ŠTO NAS JE VIŠE, TO NAM JE BOLJE !!!